dimecres, 20 de febrer del 2013

Consultar les Runes



LES RUNES, saviesa antiga al servei de la vostra saviesa natural. 



Una consulta a les runes pot aportar al consultant claredat sobre el present, comprensió de com s'ha arribat a la situació actual i discerniment i força per afrontar el futur.

La manera en que plantejo aquestes consultes és tenint en conta els quatre punts cardinals. Per això utilitzo una plantilla com la que apareix a la imatge.

 Al punt central hi poso la Runa que dona informació sobre la situació tal com està en el moment present, les forces inconscients que hi actuen simbolitzades per la Runa.

Al Nord situo la Runa que simbolitza la força amb que la persona compta a l'hora d'afrontar la situació.

A L'Est ve representada pels afectes, l'escalf del sol intern, els sentiments que poden estar implicats i també l'energia de foc, d'acció que pugna per fer-se pas i clarificar l'assumpte.

Al Sud hi ha les llavors que hom ha sembrat per tal de recollir el que ara estem vivint en la situació alhora que ens dona la pista sobre quins pensaments, actituds i comportament és el més adient en la quotidianitat per afavorir la resol.lució de l'assumpte en qüestió.

L'Oest ens marca l'aprenentatge que ens és inevitable adquirir amb la situació i al mateix temps les coses, les situació i de vegades, les relacions, a les quals hem de dir adéu per tal d'aprendre més de nosaltres mateixos a través de la situació.

Hi ha dos Runes que s'extreuen i es col.loquen una en la direcció Nord/Est: aquesta marca que està moguen aquest procés que tingui a veure amb la nostra evolució. L'altra situada al /Nord/Oest ens assenyala la "porta" per on la situació tendeix a "sortir" és a dir, quina és lo possible sol.lució que és presentarà al nostre davant i que ens farà entendre que la situació s'ha resolt.

SI VOLEU UNA CONSULTA AMB UNA INTERPRETACIO PERSONAL PODEU CONTACTAR AMB MI AL MAIL:     joanvera@outlook.com. 
  
ENS PODEM POSAR EN CONTACTE PRESENCIAL, VISITO A GIRONA I FIGUERES I TAMBÈ PER TELÈFON I SKYPE.



                                                                    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada